Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Hits

Found 1 items


Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
cop. 2018 . - Book . - 309 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Velkommen til bords og spis maten til ikoniske kvinner! Dette er en spektakulær kokebok om kvinner som har skilt seg ut, gått foran og endret verden på veldig forskjellige måter. Forfatterne i boken «blir» kvinnene de presenterer! Som feminister og matelskere er forfatterne opptatt av sterke kvinner, og de har forsøkt å sette seg inn i hva de spiste. Rundt middagsbordet kan man bli kjent med en genuin del av mennesket. Kvinnenes ambisjoner, viljestyrke og samspill med tiden de levde i, byr på en reise for alle som åpner boken og bruker sin innlevelsesevne. Nettopp innlevelse og engasjement har gjort det mulig for Klaudia og Marianne å portrettere kvinner som Anna Pavlova, Frida Kahlo, Julia Child, Astrid Lindgren, Sigrid Undset, Oda Krohg, Marie Antoinette, Björk, Jane Austen og mange flere. Årets vakreste kokebok gir innblikk i utrolige liv, tøffe skjebner og sterke valg - og ikke minst fristende oppskrifter. Om forfatterne Marianne Gjengedal har en master i kunstfag fra Kunsthøgskolen og arbeider som matstylist. Klaudia Pérès arbeider som og er utdannet fotograf (master i Fine Arts/fotografi). Denne boken er deres (første) hjertebarn.
Item location:
641.5 G
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review

DepartmentVolumeLocationItem locationNoteStatus
Tønsberg Voksen fagOn the shelf
Tjøme fagOn the shelf
Denne kokeboken tar utgangspunkt i historiene til kvinner som har skilt seg ut, gått foran og endret verden på veldig forskjellige måter. Forfatterne omtaler seg selv som matelskere og feminister, er opptatt av sterke kvinner og har forsøkt å sette seg inn i hva de spiste. I boken portretteres kvinner som Frida Kahlo, Julia Child, Astrid Lindgren, Sigrid Undset, Oda Krohg, Marie Antoinette, Björk, Jane Austen og Mary Poppins. Leseren får et innblikk i deres liv, skjebner og tøffe valg – kombinert med spennende oppskrifter. Marianne Gjengedal har en master i kunstfag fra Kunsthøgskolen og arbeider som matstylist. Klaudia Pérès er utdannet og arbeider som fotograf. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kvinnfolk : fantastisk mat til verdensberømte damer


by Marianne Pfeffer Gjengedal (Marianne Pfeffer Gjengedal, Klaudia Iga Pérès)
Book in Bokmål | published 2018
Available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 641.5 G)
Borrow Add to selection list

Ta-da! : kaker av Sweet.N.Pfeffer


by Marianne Pfeffer Gjengedal (tekst og foto: Marianne Pfeffer Gjengedal)
Book in Bokmål | published 2021
No copies available (Avd.: Tønsberg Voksen - Location: fag 641.86 G)
Borrow Add to selection list
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Kvinnfolk : fantastisk mat til
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives
Use this URL to reference this search on a webpage: